A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

У День Святого Миколая щира усмішка засяє

      За ініціативи Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради на початку грудня  2020 року проходить конкурс дитячого малюнка «У День Святого Миколая щира усмішка засяє». У конкурсі взяли участь  учні з особливими освітніми потребами Жашківської СПШ №1 та Скибинського ЗЗСО.

12:54 09.12.2020

День української хустки в закладах освіти

     День української хустки почали відзначати у 2019 році, щоб об’єднати жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. А з давніх-давен в українських сім’ях оберегом, символом любові й злагоди слугувала саме хустка.

16:23 08.12.2020

Захист учасників освітнього процесу завжди в центрі уваги міської ради

      На виконання Постанови №55 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та Постанова №50 Про затвердження протиепідемічник заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) за сприяння Жашківської міської ради відділом освіти закуплено засоби індивідуального захисту, дезинфікуючі та антисептичні засоби. Такі рішення та дії  місцевого самоврядування допомагають підтримувати безпечні умови для навчання під час карантину та проводити санітарні й дезінфекційні заходи задля запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 та захистять учасників освітнього процесу.  

14:47 08.12.2020

Конкурс дитячих малюнків «Збережемо грунти рідної України»

            Державна установа «Інститут охорони грунтів України» вдруге проводить конкурс дитячих малюнків «Збережемо грунти рідної України», приурочений до Міжнародного дня грунтів» (World Soil Day). Цього року до участі в конкурсі долучилися і дошкільнята ЗДО «Золотий ключик» №6. Малята внесли свій вклад до привернення уваги важливості ґрунтів, як одного з найголовніших компонентів продовольчої безпеки та здоров'я екосистеми і як життєво важливого джерела благополуччя людей.

11:00 03.12.2020

Рубрика "Методична студія". Відкритий онлайн урок : Фізична культура, модуль "Волейбол"

     Відповідно до плану роботи відділу освіти  та графіка методичних заходів 25 листопада 2020 року у  Жашківському ЗЗСО №4 Жашківської міської ради проведено відкритий онлайн урок, а саме  :  Фізична культура, модуль "Волейбол". Тема "Передача м"яча двома руками зверху та знизу". 5 клас. Вчитель Посевіна О.В.

09:03 02.12.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано