A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ТУРБОТА МОЛОДІ ТОБІ, УКРАЇНО»

       Всеукраїнська акція «Турбота молоді тобі, Україно» проходить щорічно з метою благоустрою територій, закладання та створення на території навчальних закладів газонів, квітників, також формування екологічної культури особистості та відповідальності за збереження природного середовища, покращення зовнішнього озеленення  навчальних закладів. Захід проходив на базі КЗ «Черкаського обласного центру  роботи з обдарованими дітьми ЧОР».

15:46 21.12.2020

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУРНІР З ДЗЮДО

       З 15 по 18 грудня 2020 року проходив Всеукраїнський  турнір з дзюдо, присвячений пам’яті ЗТУ Березюка В.А серед юнаків та дівчат 2004-2006 р.н., 2007-2008 р.н. та 2009-2010 р.н.., який відбувся  в м. Харків  за адресою: вул. Луї Пастера, 179а,  Палац спорту «Зміна».

15:12 21.12.2020

День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків

     Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.

10:22 21.12.2020

Півфіналісти проекту "Відкривай Україну"

     Команда "Нестандартний варіант" ЗЗСО №5 працювала в проекті "Відкривай Україну" в нелегкий для країни час. Їм багато вдалося реалізувати за період роботи над проектом, вони змогли привернути увагу громадськості міста до глобальної проблеми накопичення твердих побутових відходів. Разом з мешканцями рідного міста взяли участь у впорядкуванні та благоустрою території. Плідно та активно працювала команда та отримала дипломи півфіналістів,  безцінний досвід роботи в груповій та спільній роботі онлайн, навчилися комунікувати, пропонувати та переконувати, доносити до інших людей важливі проблеми які є реалією сьогодення. Тож маючи такий досвід роботи ми будемо продовжувати розвивати нашу громаду та творити завтра своїми руками. Адже майбутнє починається з кожного із нас.

16:05 20.12.2020

Онлайн-семінар для організаторів туристсько-краєзнавчої роботи в закладах освіти області

     18 грудня відбувся обласний онлайн-семінар для організаторів туристсько-краєзнавчої роботи в закладах освіти області. До участі у заході долучилися і працівники ДЮКФП Жашківської міської ради.

08:19 19.12.2020

Рубрика " Методична студія". Урок української мови. ЗЗСО №4.

      Відповідно плану роботи відділу освіти та плану проведення  методичних заходів у закладах освіти громади 15 грудня у  Жашківському ЗЗСО №4 Жашківської  вчителем української мови та літератури Тушевською В.Г.  проведено відкритий урок у 10 класі на тему: «Синоніми, їх види, уживання. Синонімічний ряд».

15:45 18.12.2020

Подарунки від Святого Миколая

     День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят, якого з нетерпінням чекають діти. Усі вони в очікуванні веселощів, подарунків та приємних сюрпризів. І як добре, коли мрії збуваються!

14:39 18.12.2020

Акція в ЗДО №6 "Подаруй дитині свято"

                    Акція в ЗДО №6 "Подаруй дитині свято"       У житті виникають проблеми, подолати які самостійно важко, а іноді просто неможливо. Важливо, щоб в такий момент поруч були люди, які можуть не лише вислухати та зрозуміти, але й надати дієву допомогу. В закладі «Золотий ключик» №6 відбулася акція до дня святого Миколая та Нового року «Подаруй дитині радість». Чудова ідея належить вихователю середньої групи Барановській Людмилі Олексіївні. Метою було створити атмосферу свята дітям з малозабезпечених родин, дітям-сиротам. Працівники, батьки та вихованці активно долучилися до заходу, передали іграшки, книги, альбоми, олівці, пластилін, розмальовки  та одяг в центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

10:23 18.12.2020

РОЗПОЧАЛА ФУНКЦІОНУВАННЯ «ДИСТАНЦІЙНА ШКОЛА ДЛЯ УЧНІВ»

     Повідомляємо, що на виконання листа МОН України № 1/9-609 від 02 листопада 2020 року «Щодо організації дистанційного навчання», з урахуванням «Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти», затвердженого наказом МОН України від 08 вересня 2020 року № 1115 (зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28 вересня 2020 року за № 941/35224) та з метою організаційної та методичної підтримки педагогічних працівників, які організовують дистанційне навчання, на сайті Комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» розпочала функціонування  «Дистанційна школа для учнів» (за посиланням  https://bit.ly/3oD31He ).

09:27 18.12.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано