A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

ХІ МІЖНАРОДНИЙ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНИЙ КОНКУРС УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

      З метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка,  виявлення  творчо  обдарованої  молоді,   розвитку   її потенціалу,  виховання  у  молодого  покоління  поваги  до  мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні проводиться ХІ Міжнародний мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

11:08 28.10.2020

Набори LEGO Play Box для першачків

     У рамках реалізації Концепції Нової Української школи за сприяння Міністерства освіти і науки України 22 жовтня відділ освіти Жашківської міської ради отримав набори LEGO Play Box для учнів перших класів закладів загальної середньої освіти громади. Це вже другий рік поспіль компанія The LEGO Foundation надає безкоштовну допомогу Україні у вигляді наборів LEGO Play Box та Six Bricks. Співпраця відбувається в межах меморандуму про взаєморозуміння між МОН та The LEGO Foundation, що був підписаний влітку цього року. Окрім підтримки реформи у початковій школі, він також передбачає поглиблення співпраці між МОН та The LEGO Foundation у дошкільній, вищій педагогічній та післядипломній педагогічній освіті.

08:27 28.10.2020

Всеукраїнська дитячо - юнацька військово - патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

     З 14 по 30 жовтня проходить обласний онлайн - фестиваль варт - представлень роїв Всеукраїнської дитячо - юнацької військово - патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), присвячений Дню захисника України та Дню Українського козацтва. Учасниками фестивалю стали й заклади нашої громади. 

16:22 26.10.2020

ПРОВЕДЕННЯ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД І ТУРНІРІВ З НАВЧАЛЬНИХ ПРЕДМЕТІВ У 2020-2021 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

      Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011 № 1099 (із змінами), наказу Управління освіти  і науки  Черкаської  обласної державної  адміністрації  №143 від 29.09.2020 року,  наказу відділу освіти Жашківської міської ради №89 від 08.10.2020 року та з метою пошуку, підтримки та розвитку творчо  обдарованої учнівської молоді з 1 листопада по 20 грудня на базі Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням проходитиме ІІ етап (міський) олімпіад з української мови та літератури, історії, правознавства, іноземної мови (англійська, німецька, французька, російська),  математики, фізики, астрономії, хімії, біології з екологією, географії, інформатики, інформаційних технологій, економіки,  за таким графіком: 

14:01 26.10.2020

У ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ГРОМАДИ РОЗПОЧАЛИ ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН

      Відповідно до розпорядження міської ради від 16.10.2020 року №56-З “Про початок опалювального сезону 2020-2021 років з закладах дошкільної освіти” у закладах освіти опалювальний сезон розпочався з 19 жовтня 2020 року. Педагогічні колективи та батьки щиро вдячні за турботу, створення комфортних умов в садочках, адже своєчасна і злагоджена співпраця органів  міської ради  і відділу освіти  - це запорука збереження здоровя дітей та працівників. 

15:28 21.10.2020

ПРЕЗЕНТОВАНО ЗБІРНИК НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

     Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством охорони здоров’я України розробили Збірник нормативних документів щодо роботи закладів освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

11:36 20.10.2020

Свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Захисника України у закладах загальної середньої освіти

      Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Захисника України у закладах загальної середньої освіти громади відбулася низка тематичних заходів. Школярі вшанували пам’ять загиблих героїв та оминули увагою пам’ятні дати, які також святкують 14 жовтня – День українського козацтва та річницю створення УПА.

15:10 15.10.2020

Вшанування традицій рідного краю в закладах дошкільної освіти

    14 жовтня, українці відзначають одне із найважливіших церковних свят – Покрову Пресвятої Богородиці. На цю ж дату також припадають такі значущі для України свята, як День захисника України і День українського козацтва.   У такий визначний день припадає і святкування Дня міста Жашків.

11:54 15.10.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано