A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

День Європи

      З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року.

20:41 13.05.2020

День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу

     18 травня в Україні та світі згадують про жертв депортації кримськотатарського народу з Криму у 1944 році. У цей день з півострова відправили перший ешелон кримських татар. Загалом було депортовано близько 200 тисяч осіб.

20:37 13.05.2020

Логопедичні уроки он-лайн

     Онлайн-консультація логопеда - незвичайне нововведення. Зрозуміло, що онлайн – уроки почали активно використовуватись під час карантину. І хоч дітям не вистачає живого спілкування, але їм не нудно перебувати на заняттях, адже цікаво навчатися з «вчителем - логопедом в телевізорі»! Учні охоче спілкуються з логопедом через екран монітора, телефона, так як нові технології цікаві дітям. Логопед повинен прикласти максимум зусиль, щоб створити комфортну обстановку на онлайн - уроці, аби дитина уважно виконувала всі завдання.      Заняття учнів Жашківської спеціалізованої школи №1 з логопедом Колодій Н.В. проходять цікаво та захоплююче, продуктивні, так як корекційна робота включає в себе роботу із зором і слухом. Учні з нетерпінням чекають наступного заняття, щоб не лише удосконалити навички правильного мовлення, а й поспілкуватися з улюбленим учителем. Для дітей, які перебувають на карантині, а особливо для учнів з особливими освітніми потребами, надзвичайно важливо отримувати постійну підтримку та педагогічний супровід для повноцінного розвитку на навчання.

10:01 13.05.2020

Тематичний тиждень казки в ЗДО №1 "Малятко"

     Виховна сила казок відома людям з давніх часів, багато казок передавалися з вуст у вуста від бабусі до онуків, від батьків до дітей і давно отримали статус народних. Слухаючи казку, діти вчяться відрізняти правильні вчинки від неправильних, добрих персонажів від злих, бачити негативні наслідки поганої поведінки.

10:07 12.05.2020

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ЕЛЕКТРОННИЙ ОСВІТНІЙ РЕСУРС

     Відповідно до   наказу Департаменту освіти і науки  облдержадміністрації від 30.01.2020 № 17 «Про проведення XXV виставки «Інноваційний пошук освітян Черкащини» з 01 березня по 20 квітня 2020 року на базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників  Черкаської  обласної ради» відбувся конкурс на кращий електронний освітній ресурс (ЕОР).

13:59 05.05.2020

Про проведення всеукраїнського проєкту «Мішечок»

    Ший торбинки, вигравай призи та змінюй світ на краще. Всеукраїнський проєкт «Мішечок» для учнівської молоді запрошує школярів стати частиною руху з популяризації доступних екологічних рішень. Мета – максимально замінити пластик та розвинути альтернативний напрямок відповідального споживання Земних ресурсів.

13:56 05.05.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано