A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

СТАН ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДРУЧНИКАМИ ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК ЗЗСО ЖАШКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 Сучасний підручник є найважливішим джерелом і засобом навчання, що здатний забезпечити результативну взаємодію вчителя та учнів. Ситуація з адаптивним карантином засвідчила значимість підручника при підготовці до онлайн-уроків та виконанні домашніх завдань.

11:02 27.07.2020

Заклади загальної середньої освіти готуються до початку 2020-2021 навчального року

     Не дивлячись на те, що пора відпочинку та відпусток у самому розпалі, заклади загальної середньої освіти невпинно готуються до початку нового навчального року. Поки школярі відпочивають, у закладах освіти Жашківської громади активно ведуться ремонтні роботи. Міська рада скеровує чималі кошти для створення комфортного та безпечного освітнього середовища. На сьогоднішній день для закладів освіти з метою проведення поточних ремонтних робіт закуплено фарби, лаки, шпалери, клей, лінолеум та проводяться конкурсні торги на закупівлю інших  господарчих матеріалів. Спільними зусиллями вчителі, батьки та обслуговуючий персонал працюють над тим, щоб початок нового начального року школярі зустріли в сучасних та комфортних умовах.  

11:30 20.07.2020

ЯК ВПРОВАДИТИ АВТОНОМІЮ ТА ВЕСТИ ЕФЕКТИВНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ У ШКОЛАХ – ПРЕЗЕНТОВАНО ПОСІБНИК

     Як ефективно впровадити у школах освітню, організаційну, кадрову і фінансову автономію та здійснювати ефективний менеджмент – про це йдеться у посібнику "Автономія як шлях до ефективного менеджменту школи" Шведсько-українського проєкту "Підтримка децентралізації в Україні", який було презентовано 13 липня.

11:41 16.07.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано