A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Карантин не канікули. Працюємо дистанційно.

       Не дивлячись на карантин, в наших закладах освіти проходять різноманітні дистанційні заходи. Дошкільники також освоюють сучасні освітні технології. Так, 02.04.2020 року ЗДО «Золотий ключик» організував онлайн заходи до Міжнародного  дня дитячої книги з метою виховувати активного читача, інформовану особистість, привити дітям любов та бережливе ставлення до книги, як до джерела знань, розвивати творчу уяву та мислення, формувати культуру читання, розвивати пізнавальні здібності. Було запропоновано батькам із своєю дитиною почитати цікаву книжку, а потім обговорити її у колі родини. Свої враження, фото і відео із улюбленою книжкою надіслати своєму вихователеві. Педагоги зробили такий собі челендж з улюбленою книгою. Карантин не час сумувати – краще гарну книгу почитати!

15:36 07.04.2020

Видавництво «Ранок» на допомогу вчителям в організації дистанційного навчання

      Сьогоднішні обставини в країні, на жаль, вносять непередбачувані корективи в усі сфери нашого життя. Ми розуміємо, який величезний тягар відповідальності лежить на педагогах в умовах дистанційного навчання. За допомогою онлайн-зв’язку необхідно не лише цікаво і доступно навчати учнів, а й оцінювати та перевіряти засвоєні ними знання. А для цього потрібно якомога більше навчальних матеріалів в електронному вигляді. Тому видавництво «Ранок» разом із авторськими колективами підготувало для вчителів інформатики безкоштовні навчальні матеріали для 5–7 класів, які допоможуть у проведенні уроків і перевірці набутих знань. Підготовлені матеріали відповідають чинним навчальним програмам, зібрані за темами, що вивчаються під час карантину, і містять: презентації до уроків, фрагменти розробок уроків, завдання з робочих зошитів, тестові завдання для самоконтролю та тематичного оцінювання, практичні роботи, календарно-тематичні плани до уроків. Крім того, аби вчителі могли якісно підготувати учнів до ЗНО з української мови та літератури, ми пропонуємо найкращі відеоуроки від справжніх професіоналів своєї справи, а також тестовий зошит, за яким учні зможуть перевірити власний рівень знань.

15:03 07.04.2020

Готуємося до ЗНО

Шановні учні, спеціально для Вас створено навчальний      контент для узагальнення та систематизації тем, що виносяться на зовнішнє незалежне оцінювання з основних предметів: української мови, історії України, математики. https://sites.google.com/view/distosvita/?fbclid=IwAR1eWGMWyMTKpocD6JkAeObZYoKXWc8vBze0fKw6iuq81pXA3C93cpoFQ6o

09:56 07.04.2020

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ДИТЯЧОЇ КНИГИ

     2 квітня – Міжнародний день дитячої книги. Це свято, встановлене з ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги. Відзначається щороку (починаючи з 1967) 2 квітня — в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена. Цим підкреслюється надзвичайно важлива роль дитячої книги у формуванні духовного та інтелектуального обличчя нових поколінь. Пропонуємо Вам разом зі своєю дитиною почитати цікаву книжку та потім обговорити її у колі родини.

19:38 31.03.2020

СТАРТУВАВ КОНКУРСНИЙ ВІДБІР ПІДРУЧНИКІВ ДЛЯ 7 КЛАСУ

      Конкурсний відбір підручників для 7 класу закладів  загальної середньої освіти здійснюються з метою забезпечення здобувачів загальної середньої освіти і педагогічних працівників новим поколінням підручників з навчальних предметів типових освітніх програм ЗЗСО згідно з переліками, які затверджені наказами Міністерства освіти і науки України від 07 листопада 2019 року № 1409 та від 12 грудня 2019 року № 1543.

18:40 31.03.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано