A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Свято весни у Скибинському ЗЗСО І - ІІІ ст.

       6 березня зі святом весни і кохання вітали учні Скибинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів прекрасну частину шкільної родини (керівник проекту Загарія М.І.). Учні 10 класу підготували поетичний калейдоскоп зі словами вдячності і захоплення красою і мужністю, добротою і милосердям жінки-трудівниці, жінки-матері. Звучали пісні у виконанні учнів 1-10 класів, а запальні танці учнів 7 і 5 класів додали святкового настрою усім глядачам. Учні 11 класу звернулись зі словами вдячності до педагогів-жінок і побажали їм натхнення, гараздів і добробуту.

13:15 06.03.2020

ІІ Всеукраїнське заняття доброти на тему: "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин" у Скибинському ЗДО

     02.03.2020 року педагоги закладу дошкільної освіти "Сонечко" с.Скибин  взяли участь у  ІІ Всеукраїнському занятті доброти на тему: "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин". Було проведено чотири заняття:

13:47 05.03.2020

Семінар - нарада керівників

    03.03.2020 на базі СПШ №1  відбувся семінар-нарада з профілактики та запобігання розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV за участю керівників та медперсоналу закладів освіти Жашківської міської ради за участі начальника відділу Дердавного нагляду за дотриманням Санітарного законодавства Вініцького І.М..

16:42 03.03.2020

ІІ Всеукраїнське заняття доброти

       Провести для дошкільнят заняття на тему «Тварини — наші друзі» запропонував Благодійний фонд «Щаслива лапа», який розробив спеціальні конспекти та презентації. Про гуманне та відповідальне ставлення до звірят будуть говорили в усіх садочках   громади 2 березня під час «ІІ Всеукраїнського заняття доброти», яке проходить за підтримки Міністерства освіти і науки. В ЗДО «Ромашка» №4 проведено заняття, спортивна розвага «Чотирилапі друзі», чудова виставка фоторобіт та малюнків дітей. Заняття, бесіди, сюжетні ігри: «Допоможемо безпритульним кішкам»,  «Для нас тварини – частина родини», «Проявляємо  любов через наші вчинки»,  «Кішка в дім – радість в нім» були проведені в дошкільних групах  ЗДО «Золотий ключик». Заняття доброти на тему: "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин" провели у ЗДО "Дзвіночок" с. Литвинівка. В ході заняття виховували у дітей любов та відповідальне ставлення до тих, кого приручили, а також бажання допомагати безпритульним тваринам. Також були закріплені правила поведінки з безпритульними тваринами. Діти із захопленням розповідали про своїх домашніх улюбленців. 

11:55 03.03.2020

Гурківці ДЮКФП завоювали призові місця на Чемпіонаті Києва з панкратіону та греплінгу

      1.03.2020 року, в місті Київ відбувався Чемпіонат з панкратіону та греплінгу серед молоді всіх вікових груп, де приймала участь команда жашківського ДЮКФП "Жашківські вовки". Команда зайняла 3 командне місце з панкратіону. Особисті результати: 3-ті місця: Кушнір Денис (2006-05р.н.) - СПШ №1 Коберник Ярослав (2006-05) - Скибинський ЗЗСО.

08:58 03.03.2020

До Лесиного віночка

      В дошкільному закладі «Малятко» №1  пройшли тематичні дні присвячені видатній українській поетесі Лесі Українці. Вихователі розширили та поглибили знання дітей про творчість, життєвий шлях Лесі Українки, в зрозумілій та доступній формі розповіли про дитячі роки, та перші твори поетеси… Проведені заняття викликали бажання милуватися красою природи рідного краю, берегти її, виховували любов до поезії, рідної землі,  Батьківщини, повагу до великих і славних людей  нашої  країни. Діти переглядали призентацію про життя та творчість поетеси, читали вірші, розглядали книги.

08:36 03.03.2020

ІНТЕРНЕТ-СЕМІНАР «БІБЛІОТЕКА НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ – ПРОСТІР ДЛЯ ОСВІТНІХ МОЖЛИВОСТЕЙ КОЖНОГО УЧНЯ»

Протягом січня 2020 року на базі КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» проходив інтернет-семінар «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня».

14:41 02.03.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано