A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Дистанційне навчання у школах триватиме до 31 травня

      У зв’язку із продовженням загальнонаціонального карантину до 22 травня, навчальний рік у школах по всій країні завершиться дистанційно. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки.

12:50 05.05.2020

5-Й ТИЖДЕНЬ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ ОНЛАЙН: ЯКІ КАНАЛИ ТРАНСЛЮВАТИМУТЬ УРОКИ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ, РОЗКЛАД З ТЕМАМИ ТА СВЯТКОВІ ДНІ

Сьогодні, 4 травня 2020 року, розпочинається п’ятий тиждень роботи Всеукраїнської школи онлайн. Цього тижня анонсуємо канали, що надалі транслюватимуть уроки для початкової школи, розповідаємо про теми, що заплановано вивчити цього тижня, а також про вихідний 11 травня.

14:13 04.05.2020

Творчі завдання для дітей до Дня матері

      Проект «Розвиток дитини» спільно з Освіта.ua пропонує батькам, вихователям та вчителям чотирнадцять творчих завдань для розвитку шанобливого ставлення до найріднішої людини, прищеплення почуття любові та вдячності.

12:55 04.05.2020

ЗАВЕРШЕННЯ 2019-2020 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ТА ПІДСУМКОВЕ ОЦІНЮВАННЯ УЧНІВ – ОПУБЛІКОВАНО РОЗ’ЯСНЕННЯ МОН

      В умовах дистанційного навчання педагогічні ради шкіл можуть самостійно визначати деталі освітнього процесу і завершення навчального року, а підсумкове оцінювання може здійснюватись віддалено. Про це йдеться у листі-роз’ясненні МОН, оприлюдненому  16 квітня 2020 року.

12:30 30.04.2020

ПРАЦЮЄМО ДИСТАНЦІЙНО - ЗДО №4

      Зважаючи  на  карантинні  міри, які  запроваджені  у  нашій  країні,  педагоги  нашого  закладу   не  втрачають зв"язок  з  нашими  вихованцями  та  налагодили  - навчаємо дошкільників вдома – ДИСТАНЦІЙНО! Що це дає: Це безпечно: якщо ізолюєте дитину від наслідків пандемії, то збережете  їй здоров’я.  Дитина здобуде дистанційну дошкільну освіту під Вашим батьківським контролем.  Домашнє навчання посилить зв’язок “мама-дитина”, який поглибить  ваші сімейні цінності.   Дистанційне навчання – дуже персоналізоване, це – індивідуальне навчання.         Зрештою, дистанційне навчання малят здійснюють професійні та досвідчені педагоги-дошкільники.  Отже, дистанційна освіта – це справжня гуманітарна модель дошкільної освіти, яка формує Людину майбутнього.

12:05 23.04.2020

Висока оцінка роботи ДЮКФП

     Сьогодні позашкільна освіта дітей розглядається, як найважливіша складова освітнього простору. Вона соціально затребувана і вимагає постійної уваги і підтримки з боку суспільства і держави. Як освіта, органічно поєднує в собі виховання, навчання і розвиток особистості дитини. Позашкільна освіта виконує функції соціального захисту, посилюючи стартові можливості особистості дитини на шляху до професійної освіти.

09:57 23.04.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано