A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Виставка  «Інноваційний пошук освітян Черкащини»

      Протягом 9-11 квітня 2019 на базі комунального навчального закладу “Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної  ради» розпочала роботу щорічна ХХІV традиційна виставка  «Інноваційний пошук освітян Черкащини».

10:23 15.04.2019

Подорож у королівство трьох кольорів

11 квітня на базі СПШ №1 ВГО  «Всеукраїнський   парламент   працездатних  інвалідів», а саме ЗК Театрально-концертна студія інвалідів «Добробут та злагода»  для дітей освітніх закладів Жашківської громади показували лялькову виставу “Подорож у королівство трьох кольорів”. Театр постійно  проводить   різноманітні просвітницькі благодійні  заходи,  завдяки  чому  понад 10 000 дітей сиріт та з інвалідністю, також діти які живуть в будинках, або школах - інтернатах, мають змогу дивитися  вистави  безкоштовно. Фейерверк  гумору  та  сатири, цікаві події, що відбувалися на сцені утримували увагу глядачів з першої до останньої  хвилини. Не дивлячись на зміну декорацій та подій - вистава пройшла на «одному диханні».

08:51 15.04.2019

Активний громадянин – ефективна влада

      Розвиток країни залежить від активності громадян. На сьогодні актуальною є демократична трансформація українського суспільства та його інтеграція у європейську спільноту через навчання, інформування та просвіту громадськості. Неоціненним є обмін досвідом з колегами європейських закладів освіти. 9 квітня за сприяння відділу освіти Жашківської міської ради мала можливість взяти участь у конференції «Молодь для громадянського суспільства: від проектів локальних змін – до успішних політик держави», яка проходила в м.Києві в рамках міжнародного проекту «Активний громадянин – ефективна влада». Проект започатковано Центром європейської політики (СЕР)  та організацією «Світ розвитку суспільства» (WDS).

14:53 11.04.2019

Наше місто найкраще

     Протягом квітня місяця в закладах дошкільної освіти традиційно проводиться Місячник саду і лісу. Заходи, організовані у закладах в рамках місячника спрямовані на  розвиток моральних якостей дитини,  виховання любові до рідного краю, природи,  бережливого ставлення до всього живого. Дітям особливо близьке і дороге те, що вони самі виростили. Наявність у садочку дерев, рослин, які посаджені з допомогою дітей,  організація догляду довготривалих спостережень за ними дає можливість виховувати в малят  такі якості, як бережливе ставлення до природи, любов та звичку до праці, відповідальність за доручену справу. Тому в дитячих садках під місячника та всеукраїнської акції "За чисте довкілля" організовані прибирання та благоустрій територій, висаджування дерев, кущів, квітів, проводяться різні види колективної праці. «Весняний день – рік годує», «Весняні турботи», «Зробимо разом», «Посади своє дерево», «Калинова алея», «Дружна родина – гарна Україна», «Наше місто найкраще» - під такими лозунгами проходили заходи в закладах.        Крім того вихованці садків громади, разом з педагогами та батьками, долучилися до Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «День зустрічі птахів-2019». Провели цікаві  та пізнавальні бесіди, заняття, спостереження, виставки малюнків про життя птахів.

10:21 11.04.2019

Про результати роботи атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти Жашківської міської ради

      Атестація для педагога – це перевірка особистого творчого зростання. Вона сприяє вивченню та пропагуванню перспективного педагогічного досвіду, розвитку педагогічної майстерності і компетентності формування вчителя як творчої особистості, здатної до створення  якісно нового  – одне з найважливіших завдань атестації. Метою  атестації є активізація творчої і професійної діяльності педагогів, підвищення  відповідальності за результати їх роботи.

09:45 10.04.2019

"День Відкритих дверей" в ДНЗ "Жашківський аграрно - технологічний професійний ліцей"

     4 квітня 2019р. в ДНЗ "Жашківський аграрно - технологічний професійний ліцей" відбувся "День Відкритих дверей".  Учні ЗЗСО громади мали змогу ознайомитись з професіями, які є в ліцеї. Для майбутніх абітурієнтів демонстрували майстер - класи, проводили екскурсії по кабінетах та майстернях. На завершення заходу відбувся святковий концерт. 

11:04 08.04.2019

"Нова нація" - команда СПШ №1 виборола ІІ місце у зональному етапі обласного конкурсу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників

       5 квітня у місті Монастирище Черкаської області проходив зональний етап обласного конкурсу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників. Нашу команду представляла команда СПШ №1 «Нова нація», яка виборола перше місце в І (міському) етапі фестивалю. В зональних змаганнях брали участь 7 команд. Творча конкурсна програма складалася із традиційної візитки, домашнього завдання «Завжди й усюди – безпеці бути», рятувальної реклами. Цікавим та захоплюючим став спортивний етап фестивалю – конкурс «Влучний ствольщик».

10:39 08.04.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано