A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

ІНСТИТУЦІЙНИЙ АУДИТ ЗАМІНИТЬ АТЕСТАЦІЮ ШКІЛ

      В Україні набув чинності Наказ МОН, яким визначено роботу якісно нового механізму перевірки шкіл – інституційного аудиту. На відміну від атестації, що мала наглядово-контрольні функції, він стане інструментом підтримки закладів. Про це розповіла Міністр освіти і науки Лілія Гриневич сьогодні, 16 квітня 2019 року, під час  прес-підходу в межах робочої поїздки в Івано-Франківську область.

09:39 10.05.2019

БЕЗПЕЧНА КРАЇНА

    Нагадуємо, що в Україні стартував конкурс учнівських фото та відеоробіт «Безпечна країна». Про це йшлося сьогодні, 6 травня 2019 року, під час відкриття 5-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху.

09:31 10.05.2019

ЄВРОПА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ

15 ТРАВНЯ КОЖНА ШКОЛА ЗМОЖЕ ДОЛУЧИТИСЯ ДО ОНЛАЙН-УРОКУ “ЄВРОПА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ” - ВЧИТЕЛЕМ БУДЕ ВІДОМИЙ ТЕЛЕВЕДУЧИЙ МАЙКЛ ЩУР       Цьогоріч до Дня Європи, 15 травня, усі українські школи зможуть взяти участь у відкритому онлайн-уроці “Європа починається з тебе”. Учням розповідатимуть про те, як впровадження європейських цінностей та стандартів впливає на якість життя в Україні.

09:20 10.05.2019

Український народ – народ-переможець!

       8 травня у День пам'яті та примирення, учні 10 класу Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 разом з учителями історії Коломійцем В. М. та Іванько Г. В. відвідали Жашківський історичний музей.

09:13 10.05.2019

Про підсумки проведення XХІV обласної виставки “Інноваційний пошук освітян Черкащини“

        Відповідно до наказу управління освіти і науки облдержадміністрації   від 15.01.2019 № 5 „Про проведення XXІV обласної виставки „Інноваційний пошук освітян Черкащини“ та з метою розвитку професіоналізму кадрового потенціалу, удосконалення функціонування регіональної системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців для професійної діяльності, інформування широкої педагогічної громадськості, органів державної влади і управління про новітні досягнення освітян Черкащини, прискорення процесу трансформації перспективного педагогічного досвіду в широку педагогічну практику, виявлення творчих вчителів та педагогічних колективів, стимулювання пошуку власних оригінальних підходів до вирішення проблем удосконалення змісту навчально-виховного процесу, підвищення престижу педагогічної праці у суспільстві з 9 по 11 квітня 2019 року на базі комунального навчального закладу „Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради“ проведено XХІV обласну виставку     „Інноваційний пошук освітян Черкащини“.

16:50 07.05.2019

Тиждень безпеки дорожнього руху

      В Україні з 6 по 12 травня проходить Тиждень безпеки дорожнього руху у рамках 5-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху, який цьогоріч присвячений темі лідерства та проходить під гаслом #SpeakUptoSaveLives. 

10:52 07.05.2019

Вишиванка дітям АТО

     Громадською організацією «Волонтерська Сотня Доброволя» проводиться благодійна акція «Вишиванка дітям АТО», метою якої є сприяння консолідації суспільства та покращення взаєморозуміння жителів різних регіонів України.

15:21 06.05.2019

Український народ – народ-переможець!

       Друга світова війна – найбільший збройний конфлікт в історії людства. В ньому протистояли два військово-політичні блоки – держави Осі та Об’єднані Нації (Союзники). Бойовими діями були охоплені Європа і Східна Азія, Африка і Близький Схід, Атлантика і Тихий океан. Україна була одним із театрів, де відбувалися найзапекліші бойові дії Другої світової. Війна прийшла на територію України у перший свій день – 1 вересня 1939 року. До останнього дня війни, 2 вересня 1945 року, українці воювали на різних фронтах    глобального конфлікту.

15:41 03.05.2019

Вітаємо з перемогою!

       За результатами огляду-конкурсу серед ДЮСШ та ДЮКФП Черкаської області на кращий стан навчально-спортивної та фізкультурно-оздоровчої роботи в дитячо-юнацьких спортивних школах та дитячо - юнацьких клубах фізичної підготовки системи освіти Черкаської області у 2018 році в номінації „Кращий дитячо-юнацький спортивний клуб фізичної підготовки“ І місце зайняв Жашківський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки. У огляді-конкурсі взяли участь 9 із 13 дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти Черкаської області. Учасниками огляду-конкурсу були надані підсумкові матеріали з оцінкою діяльності відповідно до вимог Положення.

15:21 03.05.2019

Безпечне та здорове майбутнє праці

      Відповідно до плану роботи відділу освіти, розроблених заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці на 2019 рік, у період з 22.04.209 року по 26.04.2019 року, в закладах освіти Жашківської громади пройшов Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності. В цьому році заходи з охорони праці проходили під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

11:16 03.05.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано