A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ЗУСТРІЧАЄМО – УКРАЇНУ ПРОСЛАВЛЯЄМО

      Українська вишиванка – це національна святиня! Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг! Нехай це свято зітре кордони й об'єднує українців по всьому світу. Чудового настрою та різнобарвних вражень! З Днем вишиванки!

08:27 16.05.2019

Кращі учні - знавці предмета «Захист Вітчизни» 2019

       74 учня закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти області отримали  обласні почесні відзнаки «Відмінник захисту Вітчизни» і серед них активні учасники та переможці різноманітних військово-патріотичних заходів, випускник СПШ №1 Чуб Владислав Ігорович та випускник ЗЗСО№5 Кравчук Дмитро Павлович.

16:23 15.05.2019

ВРЯТУЄМО СВІТ МІГРУЮЧИХ ПТАХІВ – ВРЯТУЄМО І СЕБЕ!

     Щороку, кожного другого тижня травня відзначають "Всесвітній день мігруючих птахів". Сьогодні наша планета опинилась у небезпеці, і захистити її від екологічної катастрофи може людина, яка здатна почути дихання листя й пісню жайворонка, яка вважає себе частиною природи, і яка бажає зберегти цю природу для наступних поколінь.

15:12 13.05.2019

Відзначення Дня Європи

      8 травня країни Європи святкують свій день – День Європи. Однак в Україні він відзначається дещо в інший день – це третя субота травня. Цього року ця визначна дата припадає на 18 травня. Згідно з планом роботи інституту для відзначення Дня Європи проводиться вікторина «Що ти знаєш про Європу», переможці якої отримають відповідні дипломи.

14:52 10.05.2019

Супервізія як процес професійної підтримки  з поєднанням оцінювання роботи вчителя в умовах концепції Нової української школи

       Педагогічним працівникам, які працюють в сучасній українській школи, дуже важливою є професійна допомога, яка б відповідала індивідуальним потребам кожного вчителя. Тому сьогодні в Україні набуває розвитку супервізія як процес професійної підтримки  з поєднанням оцінювання роботи вчителя в умовах концепції Нової української школи.

14:46 10.05.2019

День вишиванки - день солідарності з Україною

      В Україні відзначають День вишиванки - свято, присвячене українській культурі і традиціям. Долучитися до свята, яке щороку припадає на третій четвер травня, зовсім не складно. Досить прийти в українській вишитій сорочці на роботу, навчання або одному із запланованих на цей день травня святкових заходів.        

11:39 10.05.2019

День матері

      День матері в Україні в 2019 році відзначають у неділю 12 травня. Указом Президента України від 10 травня 1999 року в Україні день матері святкують у другу неділю травня.

10:58 10.05.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано