A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

ПІДСУМКИ ОБЛАСНОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЕКОЛОГІЧНОГО КОНКУРСУ «ДУША СЕЛА»

     Протягом березня-квітня 2023 року проводився екологічний конкурс «Душа села». організаторами якого був КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради».

16:40 27.04.2023

ЗАВЕРШИВСЯ ОБЛАСНИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКУ «ЗООЛОГІЧНА ГАЛЕРЕЯ»

    Протягом березня 2023 року  в заочному форматі проходив конкурс  дитячого малюнку «Зоологічна галерея». Даний конкурс проводився з метою виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону та активізації пізнавальної діяльності учнівської молоді до представників тваринного світу.

11:10 27.04.2023

Освіта для всіх: українська освіта без бар’єрів

     На засіданні уряду затверджено План заходів з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні, розробленої за ініціативи першої леді Олени Зеленської. У межах цієї стратегії Міністерство освіти і науки запроваджує проєкт «Освіта для всіх: українська освіта без бар’єрів». Для реалізації цього проєкту ми маємо ключові рішення, які будуть поетапно впроваджувати у 2023 і 2024 роках. Серед цих рішень:

11:08 27.04.2023

37 РОКОВИНИ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

Атомний Вій опустив бетонні повіки. Коло окреслив навколо себе страшне. Чому Звізда-Полин упала в наші ріки?! Хто сіяв цю біду і хто її пожне?

09:53 27.04.2023

Забезпечення якісної освіти учнів навчальних закладів України

     20 квітня відбулася нарада директорів шкіл Жашківської ОТГ, яку провела головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Черкаської області Третяк Тетяна Петрівна.     На нараді розглянули найбільш болюче і хвилююче питання сьогодення - забезпечення якісної освіти учнів навчальних закладів України. У формі презентації були висвітлені методи розбудови та функціонування системи забезпечення якості освіти, а також нормативно-правове підґрунтя ВСЗЯО. Основні етапи розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти:

10:16 24.04.2023

Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі освіти

     20 квітня 2023 року управлінням Державної служби якості освіти у Черкаській області проведено зустріч з працівниками відділу освіти  та директорами закладів дошкільної освіти Жашківської МТГ «Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі освіти».

10:14 24.04.2023

Святкуємо Великдень разом

      З 03 по 16 квітня 2023 року в закладах дошкільної  освіти громади проходив проект «Святкуємо Великдень разом» під девізом  «Великодній шлях до перемоги» з метою ознайомити та поширювати знання дітей щодо свята Великодня, дати уявлення про те, як люди готуються до цього свята,  розвивати бажання брати активну участь у його підготовці, розширювати патріотичний та духовний світ дітей, виховувати шанобливе ставлення до власних звичаїв, інтерес до народних традицій його святкування, бажання допомагати ближньому, дарувати надію та підтримувати віру в серці на щасливе і радісне майбутнє. Переходьте за хештегом   #Святкуймо_Великдень_разом_ДошкільникиЖашківськоїМТГ та пориньте в атмосферу свята разом з дошкільниками.

08:15 18.04.2023

Методичне об’єднання вчителів Захисту України та фізичної культури.

         Патріотизм сьогодні є нагальною потребою і для людей, і для держави, оскільки високий рівень патріотизму громадян забезпечить повноцінний гармонійний розвиток, як особистості в державі так і суспільства в цілому.

13:30 17.04.2023

ЗАВЕРШЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ „ПИСАНКОВЕ ДЕРЕВО ПЕРЕМОГИ”

     Протягом березня 2023 року проходив обласний етап Всеукраїнської акції «ПИСАНКОВЕ ДЕРЕВО ПЕРЕМОГИ», що проводиться з метою формування національної самосвідомості, відновлення історичної справедливості, практичного вивчення великого матеріального спадку українського народу, активізації творчої активності учнівської молоді з практичними результатами у формі матеріалізованого інтелектуального продукту.

13:27 17.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано