A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

У ЖАШКІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ №1 ВІДКРИЛИ КЛАС БЕЗПЕКИ

     14 березня у Жашківському ліцеї №1 відбулося відкриття «Класу безпеки»в рамках  Всеукраїнського проєкту, який спрямовано на посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти, формування в учнів здоров’язбережувальних компетентностей, отримання знань щодо правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування вмінь надання домедичної допомоги.⠀

15:00 16.03.2023

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПОЕЗІЇ

      «Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі…» – цими рядками Ліна Костенко якнайкраще пояснює, чому поезія вабить читачів. Адже поетичні твори допомагають людині відповісти на важливіші та найскладніші питання і є невичерпним джерелом натхнення та творчості. Слово поета – це океан почуттів, який дарує емоції, формує світогляд і вчить любові.

12:05 16.03.2023

ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ ТВОРЧИХ ВІДЕО-ПРОЄКТІВ «ПЕРЕМОЖНА ВЕСНА»

     Протягом 30 січня по 10 березня тривав  конкурс творчих відео-проектів  «Переможна весна» в закладах освіти територіальних громад Уманського району.       Метою конкурсу  було стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, виховання поваги до культурних традицій, демократії та свободи.

14:58 15.03.2023

ВИБІР ПІДРУЧНИКІВ ДЛЯ 5-6 КЛАСІВ

      Педагогічні працівники ЗЗСО з 15 березня до 03 квітня 2023 року ознайомлюються з електронними версіями оригінал-макетів підручників та посібників.

14:56 15.03.2023

Спартакіада школярів Жашківської МТГ

      11 березня в рамках першої спартакіади школярів Жашківської МТГ пройшли змагання з баскетболу серед дівчат. Учасниками заходу стали учениці з 5 закладів громади : Бузівського ліцею, Жашківського ліцею №1, Соколівського опорного ліцею, Жашківського ліцею №4, Жашківського ліцею №5.

08:29 15.03.2023

Челендж "Ми не забули тебе, Тарасе. Черпаєм правду в твоєму слові!"

            Слова Шевченка актуальні у всі часи. Особливо пророчими вони стали сьогодні, коли Україна стікає кров’ю. Але ніякий ворог не зможе подолати нашої міці, незламності, забрати свободу, до якої закликав Великий Кобзар. Віддаючи шану величі Шевченка, учні 9 та 11 класів Жашківського ліцею №3 під керівництвом учителів української мови та літератури Наталії Жуковської і Віри Яричевської підготували челендж «Ми не забули тебе, Тарасе. Черпаєм правду в твоєму слові!».

12:50 14.03.2023

ЗАВЕРШЕННЯ І ЕТАПУ КОНКУРСУ «ЗБЕРЕЖЕМО ПЕРВОЦВІТИ»

     Щороку у весняний період, проводиться обласний конкурс «Збережемо первоцвіти», організований КЗ «Черкаським обласним центром роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради». Цьогоріч захід проводиться онлайн  з 1 по 11 березня 2023 року.

12:17 13.03.2023

«ОСОБЛИВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ БІБЛІОТЕЧНОГО ФАХІВЦЯ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ В УКРАЇНІ

      Відповідно плану роботи відділу освіти Жашківської міської ради 7 березня відбувся вебінар «Особливості діяльності бібліотечного фахівця в умовах воєнного стану в Україні» учасниками якого були шкільні бібліотекарі закладів освіти нашої громади.

08:06 08.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано