A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

МЕТОДИСТИ УКРАЇНСЬКОГО ІНСТИТУТУ РОЗВИТКУ ОСВІТИ РОЗРОБИЛИ «ПУТІВНИК ПО ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ШКОЛІ ОНЛАЙН»

      Сьогодні, 9 травня 2022 року, представники Українського інституту розвитку освіти презентували «Путівник по Всеукраїнській школі онлайн», що допоможе всім охочим зорієнтуватися в історії та використанні платформи ВШО.

14:24 09.05.2022

Підтримка дошкільнят в умовах війни

    Дошкільна освіта є важливим етапом для цілісного розвитку дитини. Нині її зміст органічно пов’язаний з ідеями Нової української школи: він забезпечує наступність між дошкільною та початковою освітою в умовах шкільної реформи. 

13:16 04.05.2022

#СадиПеремоги_ЗО_ЖашківськоїТГ

     #СадиПеремоги -  завдяки ініціативи відділу освіти всі заклади громади приєдналися до всеукраїнської ініціативи висадки овочів, фруктових дерев на своїх ділянках. Проект #СадиПеремоги - всеукраїнська кампанія, спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування всіх ресурсів для вирощування харчових продуктів задля недопущення продовольчої кризи в Україні. Не треба боятися починати робити щось нове, приєднуйтесь до проекту «Сади Перемоги» – допоможіть плідно використати кожен клаптик нашої землі для спільної перемоги!

10:06 28.04.2022

Про заборону проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів на території Черкаської області 9 травня 2022 року

      Відповідно до спільного наказу начальника Черкаської обласної військової адміністрації Ігора Табурця  та начальника Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олега Веретільника від 19.04.2022 № 3/150 проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів на території Черкаської області можливе виключно за умови їх обов’язкового письмового  погодження з Черкаською обласною військовою адміністрацією.

09:31 25.04.2022

АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ 2022

     19 квітня Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет долучився до ранкового ефіру Всеукраїнського телевізійного марафону «Єдині новини», під час якого розповів про актуальні питання вступної кампанії 2022.

10:41 20.04.2022

Про підсумки проведення обласного конкурсу навчально - методичних матеріалів у 2022 році

     Відповідно до плану роботи Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради проводився обласний конкурс на кращий навчально-методичний матеріал туристсько-краєзнавчого та національно-патріотичного напрямів позашкільної освіти. Конкурс проводився з метою виявлення та впровадження нових інноваційних форм і методів організації туристсько-краєзнавчої діяльності серед дітей та юнацтва. Враховуючи рішення журі конкурсу (протокол №1 від 30.03.2022)  переможцями визначено також і педагогів нашої громади:

09:49 06.04.2022

Всеукраїнський онлайн-урок фізичної культури на благо миру та розвитку з нагоди Міжнародного дня спорту

       6 квітня 2022 року відбудеться Всеукраїнський онлайн-урок фізичної культури на благо миру та розвитку з нагоди Міжнародного дня спорту, який об’єднає школярів, вчителів, зірок шоу-бізнесу, спорту та лідерів думок. Під час уроку буде встановлено Національний Рекорд України.

15:19 05.04.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано